Kandidati i ASh për Komunën e Zhelinës, Reshat Aliu është doktor i cili punon për një kohë të gjatë në ambulancën e fshatit Zhelinë. Ambulanca është subjekt shtetëror por që Reshatit i ka hyrë në qejf ta përvetëson pa dhënë asnjë qindarkë në arkën shtetërore.

Reshat Aliu ka aplikuar për ta marr ambulancën e cila funksionon në kuadër të qendrës medicinale, por që sipas informacioneve nuk është pajtuar që ta blej, por ta privatizoj për arsyen se punon aty.

Në anën tjerër Reshat Aliu synon të futet edhe në Komunë të Zhelinës, dhe sipas logjikës së tij ndoshta do dëshiron edhe këtë ta privatizoj.