Kandidatja për kryetar komune të Tetovës, Teuta Arifi sonte ishte në Reçicë ku u mirëpritë nga banorët e këtij fshati. Arifi tha se me qyteatrët e Reçicës nënskruan kontratën e besimit

“Dhamë fjalën në Reçicë dhe nënshkruam kontratën e besimit.
E para i kam veshur çizmet për ta në situatën e vërshimeve dhe do ti vesh saherë të jetë nevoja për njerëzit të cilat mbështesin politikat e Ali Ahmetit nga viti 2002.

Rregulliam shtratin e lumit në tërësi, kompensuam çdo cent nga vërshimet, dhamë kontributin tonë në ndërtimin e sallës dhe terreneve ndihmëse sportive.

Bashkë për Reçicën e Madhe. Reçica nuk na len kurrë në baltë” u shpreh Teuta Arifi