Përbërësit:
Një lugë gjelle pastë dhëmbësh
2 lugë peroksid hidrogjeni
2 lugë sode buke
2 lugë ujë

Përgatitja:
Merrni një enë dhe hidhni brenda saj gjithë përbërësit. Përziejini mirë deri sa të bëhet një masë e njëtrajtshme.
Vendoseni masën e përftuar në furçën e dhëmbëve dhe lajini dhëmbët për 5 minuta.
Përsëriteni këtë metodë 3 herë në javë.