Një postim mjaft emocional që u nxit nga kënga më e fundit e Klajdi Harunit. Në një postim në InstaStory Rozana i  është drejtuar Klajdit duke i thënë:

“Ahhhh çmo plase shpirtin o Klajdi Haruni, me këto fjalq! PO ku ka lule që mund të ja mbushin shpirtin tim eti që sna jetoj! Kam vënë barrjerë të fortë që ditën që ai iku sepse më iku forca dhe mburoja. Suksese mik”!

Mesa duket ajo ka cituar nga kënga e Klajdit, pjesën që edhe atë e ka prekur. Pas publikimit të këngës së tij më të re, duket që janë prekur shumë persona, ndër to është edhe Rozana Radi.