Mbrëmë në Las Vegas, mbetën të vdekur mbi 50 persona dhe mbi 400 të lënduar kur në Festivalin Route 91 Harvest në një incident me të shtëna.

Ndërkaq, nuk mungoi solidarizimi nga yjet e skenës amerikane nga bota e këngës, modelimti dhe aktrimit.

Rihanna u lut për të gjitha viktimat dhe më të dashurit e tyre duke e konsideruar këtë akt të tmerrshëm të terrorit.

LeAnn Rimes, Nick Jonas, Lorde, Josh Duhamel, Aaron Paul dhe Kim Kardashian po ashtu shprehën pikëllimi ne tyre për këtë tragjedi.

“U zgjova me lajmet më dëshpëruese për Las Vegas. Po lutem për të gjithë në Las Vegas”, shkroi Kim Kardashian.