Duke qenë se ka pasur reagime të panumërta në rrjet dhe ngushëllimet për Adelën kanë qenë me mijëra, Facebook ka kthyer faqen e gazetares në remembering.

Edhe një herë ngushëllimet më të sinqerta nga stafi i “Syri.net” për kolegen Adela …