Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama i ka dhënë mbështetje të madhe vazhdimisht kryetares së Tetovës Teuta Arifit. Ai sot është takuar edhe me Arifin duke shprehur edhe respektin e madh ndaj saj.

Rama i jep mbështetje Arifit pas një bashkëpunimi të madh që ka pasur kryetarja e Tetovës me Tiranën dhe Erion Velijan dhe është njëra ndër politikanet e rralla për proceset progresive dhe e respketuar nga faktori ndërkombëtarë

Ndryshe Teuta Arifi në zgjedhjet e 15 tetorit doli kandidatja më e votuar me votë shqiptare në Tetovë ku pritet të jetë edhe kryetarja që do të jetë kryetarja që do të shkruaj historinë e para, pasi në Tetovë asnjë kryetar nuk ka pasur dy mandate. /TetovaSot/