Të paktën 11 vet u arrestuar në trazira që shpërthyer para parlamentit ukrainas midis policisë dhe protestuesve.

Në afërsi të parlamentit, demonstruesit e bënë kampin një ditë më parë dhe protesta filloi dje, transmeton Indeksonline.

Organizatorët e protestës e cila ka vazhduar edhe sot kanë kërkuar ndryshimin e ligjit për zgjedhjet e Ukrainës me qëllim të rritjes së konkurrencës midis partie. Ata gjithashtu dëshirojnë që të formohet një gjykatë anti-korrupsion.