Gjatë mbrëmjes gala të ndarjes së cmimeve për më të mirët e futbollit nga FIFA, sytë e “yjeve” të ftuar u fiksuan te prezantuesja anglo-brazialiane, Layla Anna-Lee.

Veshja e saj, por edhe lëvizjet plot finesë në “London Palladium” tërhoqën vëmendjen edhe të emrave të të mëdhenj si Ronaldo (Fenomeni) dhe Maradona. Askush nuk mund të qëndronte indiferent para bukurisë së 34-vjecares, tashmë e mësuar me prezantimin e eventeve të mëdha sportive.

https://www.youtube.com/watch?v=Ks0WYggTN0M