Sharon Bijin nga Newcastle e Anglisë, kishte porositur një tortë për ditëlindjen e të dashurit, që ngjanë me emojin sikur bicepsi i forcuar dhe i fryrë.

Pasi pagoi 60 euro përmes bankës, asaj i sollën tortën e shëmtuar dhe neveritëse, të cilën nuk mund t’ia dhuronte partnerit, transmeton Telegrafi.

“Provova të kontaktoja dhe të ankohesha për tortën, por llogaria ishte mbyllur dhe nuk mund t’i gjeja më”, ka shkruar Bijin.

Me anë të këtë rast, po kërkohet të mos bëhen blerje përmes internetit në llogari të paautorizuara.