Shpetim Pollozhani

VMRO çirrej shqiptar o vdekur, shqiptar i mire.
LSDM vepron me mentalitet komunist. I perzgjedh shqiptatet e ndershem.
LSDM e verteton tezen se eshte lehte te nderroje sistemi politik, kushtetuta, kodi penal….por, eshte e veshtire te nderroje mentaliteti komunist.
Sapo e pa nje te çare tek shqiptaret ai po na e ngul nje pyke te madhe.
Ku eshte e drejta e votes se lire?
Ku eshte roli i kryeministrit qe duhet te jete neutral?
Me cilin do ta luftoje krimin, kur me krimin ben koalicion?
Ai edhe ndonjehere, por jo gjithnje mundet te gjeje kuislinge shqiptare, te cilet do te zgjidhen me vendosjen e joshqiptateve.
Punet me siguri nuk do te shkojne gjithnje mjalte e qumesht per Zaevin. Shqiptaret do t’ia kethejne me te njejten menyre sikurse qe ia kethyen Tito Petkovskit kur tha se nuk i duhen votat e shqiptareve.
Te ndihmoje Zaevi nje individ, i cili dosjen ne prokurori e ka nje meter kub (fjale te nje inspektori per krim te organizuar te thena publikisht) eshte paturpesia me e madhe. Ne
rast se Zaev perkrah inivide me dosje kriminale, kjo do te thote se asgje nuk ka ndryshuar, perveçse, nuk eshte me ai; Mile mi tekna, indianci……
Zaev terhiqu nga ky aktivitet antidemokratik dhe antishqiptar, ka edhe pakes kohe. Mos ia vendos vedit nje damke, sipas se ciles gjithnje do te identifikohesh nga shqiptaret.