Ky është momenti rrëqethës kur rrufeja godet vetëm disa centimetra larg ballkonit të dhomës së një hoteli.

Ngjarja ndodhi, kur Tim Allfrey dhe familja e tij po qëndronin brenda dhomës së rezervua në hotelin Oaks Grand në Gladstone.

“Fëmijët menduan se dikush na hodhi në erë, por pas disa sekondave e kuptuam që bëhej fjalë për rrufe”, ka shkruar Carmel, i cili lirisht mund të cilësohet si njëri nga njerëzit më me fat.