Eminem dhe Pink kanë prezantuar për publikun një këngë në bashkëpunim. Siç edhe Pink tregoi në intervistë, kjo këngë ka ardhur me kërkesë të saj ndaj reperit i cili pas një e-maili kilometrik, i ka kthyer vetëm një përgjigje të shkurtër “OK”.

Për sa i përket projektit, kënga quhet Revenge dhe ka dalë vetëm në versionin audio për publikun teksa pritet edhe regjistrimi i videoklipit. Në vetëm dy ditë ka arritur të mbledhë 17 mijë klikime në Youtube.