LSDM dhe Koalicioni shpalli fitore në zgjedhjet lokale në Manastir. Në fjalimin e saj në opinion kandidatja për kryetare komuna Natasha Petrovska theksoi se fitoi programin dhe përkrahja për, siç tha, njerëzit e ndershëm të udhëheqin Manastirin.

“Qytetarët e Manastirit fituan. Kthehet jeta në Manastir për të gjithë. I urojmë të gjithëve që morën pjesë në zgjedhje dhe që na dhanë besimin që të drejtojmë qytetin Manastirit do të jetë më i bukur dhe më i lumtur”, tha ndër të tjerash Natasha Petrovska, kandidate për kryetare e Komunës nga LSDM-ja dhe koalicioni për Manastirin.