Përmes pesë mënyrave ju mund t’ia shprehni partneres tuaj dashurinë dhe afeksionin që keni për të.

Bright Side ka listuar këto pesë forma që janë esenciale për shprehjen e kësaj ndjenje.

Përkrahja – kur u kushtoni vëmendje, kur shfaqni entuziazëm për idetë e tyre.

Prekja – përmes përqafimeve, puthjeve, mbajtjeve të duarve.

Ndihmës – merrni përgjegjësi që t’u ndihmoni

Koha – kaloni kohë bashlkë, dilni për shëtitje, në darkë, e pushime.

Dhurata – bëni surpriza të vogla, jepuni dhurata dhe kujtime të lumtura.