Njoftohen te gjithe qytetaret, dashamiret, humanistët e komunes Likoves dhe Kumanoves, se kerkohet nji person nga Shqiperia, perndryshe eshte me prejardhje nga Elbasani dhe sillet ne rrethin tone…

Te premten e kaluar eshte parë ne Fshatin Cerkez te Kumanves. Personi ne fjale leviz ne kete rajon (Kumanove dhe Likove)…vendsrehimin e kishte te xhamiat…

Ju lutemi qe per hir te All llahut t’na jepni nji informacion rreth ketij personi.. Familja e kerkon me padurim kont nr: 070 620 763