Meghan Markle do të shuajë bllogun e saj dhe do të përshëndetet nga karriera prej aktores dhe do të zhvendoset në Londër.

Aktorja amerikane do të ndalojë së shkruari dhe duket se po përgatitet të martohet me princin Harry.

Meghan Markle (36) është përshëndetur nga lexuesit e saj në bllogun TheTig.com, pasi që familja mbretërore konsideron se kjo nuk është e dinjitetshme për anëtaren e tyre më të re.