Pas pothuajse pesë orëve ka përfunduar bastisja e Prokurorisë Speciale Publike në Gjykatën Penale të Shkupit, në kuadër të një prej procedurave parahetuese të kësaj prokurorie.

Bastisje është kryer në zyrën e gjykatësit Vlladimir Pançevski dhe dy të punësuarve tjerë në Gjykatë.

Sipas informacioneve fillestare, ata dyshohen për dhënie të sekreteve zyrtare.

Në Gjykatën Themelore Shkupi 1 ishin prokurorja speciale publike, Katica Janeva, prokurorja Lençe Ristoska dhe dy hetues.