Si gjithmonë di të krijojë atmosferë.

Këngëtarja Lori është duke i argëtuar gjithë të pranishmit në dasmën e Besnikut dhe Lolës, me zërin e saj të veçantë.

E këtij vokali karakteristik nuk kanë mundur t’i rezistojë as çifti.

Në një video të publikuar nga Gadafi, pjesëtar i ‘XL Films’ produksioni që po xhiron dasmën, shihet se si Besniku dhe Lola po vallëzonin nën tingujt e bukur të këngëve popullore, të interpretuara nga Lori.