Pas çiftit të këngëtarëve Venera Lumani dhe Lind Islami dy artistë të tjerë kanë marrë pasaportën shqiptare

Bëhet fjalë pikërisht për Alban Ramosaj dhe Beatrix Ramosaj, të cilët tashmë janë shtetas shqiptare. Këtë fakt e ka bërë të ditur Beatrix përmes një postimi në Instastories