Kandidati i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami sapo i ka dal gjumi. Ai pas humbjes së madhe nuk e ka marrë veten dhe pas një jave akuuzon se votat janë vjedhur.

Teuta Arifi bën shkelje të dyfishtë, jo vetëm duke keqpërdorur buxhetin komunal, por edhe duke shkelur kodin zgjedhor duke keqpërdorur mjetet e komunës, si dhe duke shfaqur tendencën që të korruptojë njerëz dhe të blejë votën.

Me këtë rast pyesim publikisht, sa u kushtoi tetovarëve nga taksat e tyre një votë për këtë kryetare të dështuar?
Sidomos kur këto punësime fiktive bëhen në kundërshtim të plotë me sistematizimin e vendeve të punës dhe në kundërshtim me cdo procedurë administrative” tha sot Kasami
Ndryshe me 29 tetor do të mbahet rethi i dytë i zgjedhjeve ku në Tetovë Kasami sërish do të përballet me Teuta Arifin e cila prinë mbi 5 mijë vota shqiptare para. /TetovaSot/