Ish e fejuara e këngëtarit të njohur Seldi, sot si rrallë herë më parë ka treguar linjat e saj të trupit mjaft seksi që ka.

Duket sikur Dafina Zeka, vajza e deputetit Milaim Zeka me këtë pozë aq joshëse don ti tregojë Seldit së çfarë ka humbur.

Më poshtë shikojeni fotografinë dhe vlerësojeni edhe vetë: