Nju Jorku të dielën ka dhuruar “spektakël” me shembjen e kontrolluar të një ure gati 80 vjecare, të cilën deri në vitin 2020 pritet të ndërtojë urën e re.

Mijëra qytetarë amerikanë u mblodhën për të parë momentin e shembjes së kontrolluar të kësaj ure.

Guvernatori Cuomo numëroi sekondat, dhe më pas shtypi butonin që aktivizonte eksplozivët për ta shembur urën.