Aktivistët palestinezë në Bregun Perëndimor, kanë ndërtuar një monument për udhëheqësin e ndjerë të Irakut, Saddam Hussein.

Monumenti ndërtuar javën e kaluar, paraqet ish-diktatorin me një kapelë dhe një pushkë.