Selena Gomez dhe Justin Bieber raportohet se kanë përmirësuar marrëdhënien e tyre.

25-vjeçarja dhe këngëtari 23-vjeçar kanë përmirësuar marrëdhënien e tyre pas Gomez transplantoi veshkën gjatë kësaj vere.

“Selena po tenton të bëjë paqe me Justini pas sëmundjes së saj”, ka thënë një burim për revistën “US Weekly”. “Ai ka qenë i mirë me të që prej operacionit dhe kanë përmirësuar marrëdhënien”.

Dyshja ishte në lidhje gjatë viteve 2011 dhe 2014.