Olta Gixhari, biondia sexy dhe mjaft ekstravagante ka publikuar në rrjetet sociale një foto e cila muaj më parë ka  rritur temperatura.

E veshur në të zeza me një fustan transparent që nuk i lë asgjë imagjinatës, Olta ka provokuar sërish.

Me sa duket ky është fustani i saj i preferuar, pasi në profilin e saj ajo ka bërë disa publikime me të njëjtën veshje. I ngjitur pas trupit, ai nxjerr në pah mjaft mirë format e saj trupore të lakuara.

Olta është një nga aktoret shqiptare që është cilësuar si më provokative. Nëse thua Olta Gixhari, veç bukurisë së saj, të vjen ndër mend dhe deklarata e saj, se nuk vesh asnjëherë ‘brekë’.

Kjo ka qenë ndër të parat femra në Shqipëri, që ka bërë një deklaratë të tillë. Edhe pse një nga më simpatiket në vend, ajo vazhdon të jetë “singel”.

Me sa duket në jetën e saj sentimetale nuk është aq e suksesshme sa në skenë.