Si gjithmonë provokuese, Olta Gixhari është shfaqur në një formë, që se kishim parë kurë më parë.

Gixhari, biondia sexy dhe mjaft ekstravagante ka publikuar në rrjetet sociale fustanin e saj më të ri, për realizimin e të cilit është frymëzuar nga historia e Hirushes.

Vetë aktorja ka pohuar se kjo është një ngjyrë që se ka veshur asnjëherë më parë.

Kaq vezulluese Olta nuk ishte parë ndonjëherë. Gjithë kjo përgatitje është për një mbrëmje festimesh mes miqsh. Pranë saj gjendet dhe opinionisti Olti Curri.