Shumë prej nesh mendojmë se këngëtarët bëjnë një jetë luksoze dhe pa vështirësi.

Por, nëse pyesim artistët rreth kësaj teme, ata me siguri se do të na thonë se është shumë e lodhshme, dhe se ndonjëherë iu vjen në majë të hundës.

Një gjë të tillë e thotë edhe këngëtarja, Olta Boka, e cila ka qenë e ftuar në emisionin “Kush vjen për drekë” në Tv Klan.

Ajo ka zbuluar një prej periudhave më të vështira dhe aspak të lehta me koncertet gjatë natës, të cilat i ka të shpeshta Olta.

“Po është e vërtetë dhe unë madje pata një periudhë që e përjetova shumë keq këtë fakt. Veçanërisht kur bëhet dhe dita më e shkurtër. Më ndikoi shumë keq sepse ajo vitamina D duhet”, u shpreh këngëtarja.

Olta ishte e ftuar në këtë emision së bashku me DJ Aldon, ku të dy gatuan në kuzhinë dhe treguan projektet e tyre në muzikë.

Ndryshe, këngëtarja është duke punuar në projekte të reja muzikore të cilat do t’i publikon gjatë muajve të ardhshme.