Kete te diele mysafire te kojshis ishin Rexhep Selimi dhe SHkelzen morina folklorist.

kur rexhep selimit i behet pytja nga moderatori SAdri Imeri se perse ti si ke furnizu me arme Fehmi LLadrovcin sepse keshtu tha Jakup Krasniqin, Rexhep Selimi nxehet dhe don ta sulmoj moderatorin. Sadri F. Imeri