Një numër i madh i votuesve shihet në të gjithë komunën e Zhelinës. Siç mësohet deri në këto momente është një numër rekord i daljes dhe sipas informatave jozyrtare Fatmir Izairi fiton bindshëm ne Zhelinë.

Ndryshe edhe ne raundin e parë Fatmir Izairi ishte fitues në komunën e Zhelinës./TetovaSot/