Këngëtarja simpatike Anxhela Peristeri po gëzon suksesin e saj të një verë të mbushur plot me koncerte por më e rëndësishmja po gëzon dobësimi për një kohë shumë të shkurtër.

Nuk keni për ta besuar kur të shikoni foto e Anxhela Peristerit si ka qënë para disa muajve dhe sesa elegante që ngjan ajo tani.

Fotot e Anxhelës kur ka qënë e shëndoshur dhe tani që është dobësuar: