Villa Les Cèdres është një rezidencë 187 vjeçare, tani në shitje.
Ajo shtrihet përgjatë bregut, Saint-Jean-Cap-Ferrat, në jug të Francës dhe ka një pamje spektakolare.

Kjo vilë u ndërtua në vitin 1830 dhe u ble në 1850 nga nga një person që e shfrytëzojë tokën e saj për ullishte, pronari i saj ishte edhe kryetari i bashkisë së Villefranche-sur-Mer në atë kohë . Më pas kjo vile u shit nga familja e kryetarit dhe kaloj në pronsi të mbreti belg, Leopold II, në 1904.

Pas vdekjes së Leopoldit, Villa Les Cèdres, u ble nga Marnier-Lapostolle në vitin 1924, vila qëndroj në këtë familje deri në vitin 2016.
Kjo vilë është  listuar me vlerën marramëndëse të € 350 milion ose ($ 410 milion), dhe po ndiqet personalisht nga pesë anëtarët e familjes nga Marnier dhe Di Fede.