A janë jashtë-tokësorët që vizitojnë Tokën?

Kjo video e re pretendon të tregojë një qenie të huaj në çatinë e Shtëpisë së Bardhë, raporton “Discloser”

Një burrë nga Kina kohët e fundit po vizitonte Uashington DC me familjen e tij kur ata vunë re diçka të çuditshme.

Ata panë një krijesë të çuditshme në majë të Shtëpisë së Bardhë.

Njeriu mori telefonin e tij sa më shpejtë që ishte e mundur dhe e filmoi këtë video të pabesueshme