Ndërprerje në furnizim me ujë nesër nga ora 9 do të kenë një pjesë e konsumatorëve të rrugëve “11 Tetori”, “Dimitrie Çupovski” dhe “Makedonija”.

Siç informon QRMK-Shkup, ndërprerja është për shkak të sanimit të defektit në rrugën “11 Tetori” nr. 6 në lagjen Qendër. Konsumatorët do të jenë pa ujë deri në sanimin e defektit.