Aurela Gace është surprizuar vërtetë.

Kësaj radhe kjo dhuratë i ka ardhë nga një fans i saji dhe të ndjerit Dr.Florit.

Në njërën anë të fytyrës së këngëtares, ai ka vënë tekstin e njërës nga këngët e Dr.Florit, “Mbi Gjithçka.

“Kjo ishte nje surprize kaq e bukur dhe rrenqethese. Ne fytyren time, ky djale @thisiskliti , ka vendosur tekstin aq frymezues te mikut tim DR.FLORI #Mbi Gjithçka. ..