Brooklyn Beckham dita ditës po bie në dashuri me të dashurën e tij Chloe Moretz.

Modeli 18-vjeçari mori një pushim nga shkolla për të vizituar Irlandën, ku e dashura e tij aktualisht po filmon “The Widow”.

Të dy, kanë shkëmbyer puthje me njëri-tjetrin, dhe këtë e kanë dokumentuar edhe në rrjetet sociale.