Një nënë është arrestuar dhe po akuzohen për vrasjen e dy bijve 1 dhe 2-vjeçar duke i pjekur të gjallë në furrë në Atlanta e Shteteve të Bashkuara. Ajo u arrestua pasi i kishte dërguar pamje të ngjarjes së tmerrshme babait të fëmijëve.

Hetuesit thonë se Lamora Williams i kishte futur djemtë – Ke-Younte Penn 2-vjeçar dhe Ja’Karter Williams 1-vje♪5ar – në furrë dhe i kishte mbajtur aty nga e enjtja pasmesnate deri të premten rreth orës 23:00, raporton Atlanta Journal Constitution, transmeton Express.

Në urdhërarrestin për nënën 24-vjeçar thuhet se nëna beqare e katër fëmijëve i vrau dy bijtë e vet duke i futur në furrë dhe ndezur atë.

Williamse kishte thirrur babanë e fëmijëve, Jameel Penn, të premten mbrëma dhe ia kishte shfaqur pamjet e ngjarjes së krimit, përfshirë fëmijët djegur të shtrirë në dysheme. Pas kësaj Penn e ka thirrur policinë.

Williams u arrestua të shtunën dhe po mbahet në burg në pritje të gjyqit.