Neymar nuk është shumë i kënaqur te PSG dhe kjo nënkupton se ai është dëshpëruar për largimin nga Barcelona.

Kjo më shumë se sulmuesi brazilian nuk është duke u përshtatur me jetën në kryeqytetin francez dhe gjithashtu problemet me futbollistë dhe trajnerin.

Disa të afërm të tij kanë zbuluar në një TV Show se Neymar nuk është i kënaqur për largimin nga Barcelona.

Ditë më parë është raportuar se Neymar mund të largohet nga PSG në drejtim të Real Madridit, mirëpo kjo ka mbetur vetëm si një spekulim.