Shumë njerëz janë të fiksuar pas kafes dhe për këtë kanë një arsye madhore. Ajo na ndihmon të zgjohemi në mëngjes, na mban me energji dhe ka shije të mirë. Por a e dini se ka kafja mund të bëjë shumë më shumë se kaq?

Një prej gjërave të jashtëzakonshme që bën kafja, nëse e pi rregullisht, është rënia në peshë.

Po cila është kafja ideale që e bën këtë?

Një makiato e gjatë me krem dhe me çokollatë, në vend të kafes së zezë, ju ndihmon të bini në peshë.

Si? Kjo përzierje ngadalëson thithjen e karbohidrateve nga trupi, ndihmon në eliminimin e qelizave yndyrore dhe rrit normën tuaj metabolike deri në 10 për qind.

Të gjitha bashkë, këto kombinime rezultojnë në humbje peshe.

Pse nuk e provoni për një javë dhe të vini re ndryshimin?