Lidhjet e dashurisë dhe martesat mund të jenë si një fushë e plotë e minuar. Por ka mënyra që ju tregojnë se lidhja/martesa po shkon drejt një fundi.

Dashuria mund të jetë e paqëndrueshme dhe nuk mund të parashikohet se kur çiftet mund të ndahen. Por shkencëtarët kanë gjetur disa shenja që mund të jenë paralajmëruese dhe që mund të ju shpien drejt një aso situate, shkruan Indpendent.

Ka një numat faktorësh si niveli i edukimit, statusi i punësimit dhe mënyra se si flisni për dashurinë e që mund ë ju çojnë drejt ndarjes.

Këta faktorë janë.
1. Martesa në adoleshencë apo mbi moshën 32 vjeçare.
2. Të pasurit e një partneri që nuk punon me orar të plotë.
3. Mos përfundimi i shkollës së mesme.
4. Mospërfillja e partnerit.
5. Të jesh shumë i dashur për të sapomartuarit.
6. Tërheqja nga konflikti.
7. Përshkrimi i lidhjen suaj në mënyrë negative.