– Jehona në Veles deri në orën 13:00 është 30,72 për qind e votuesve të regjistruar në listën e vetme zgjedhore, konfirmoi Komisioni Komunal i Zgjedhjeve Veles.

Lili Velkovska, kryetare e KZK Veles, informoi se të drejtë vote kanë 46,525 qytetarë, të cilët sot votojnë në 84 vendvotime në komunë.

“Zgjedhjet zhvillohen në atmosferë korrekte dhe demokratike, ndërsa incidentet e vogla ndërkaq zgjidhen me dialog dhe bisedime të përbashkëta”, potencoi Velkovska.

Nga KKZ Veles iu bëjnë thirrje qytetarëve të dalin në vendvotime dhe deri në orën 19:00 ta realizojnë të drejtën e tyre të votës.