Ish-kryeministri Sali Berishambetet një ndër politikanët më energjikë dhe më të dashur për shqiptarët.

Pavarësisht viteve dhe akuzave që janë hedhur mbi të, mbështetës të shumtë akoma e konsiderojnë liderin e PD-së.

Në videon më sipër mund të shikoni se si ish-kryeministriBerisha kërkohet e takohet nga udhëtarët të cilët mbajnë rradhë për të bërë një fotome ish-kryeministrin.