Në komunën Nagoriçani i Vjetër sot votojnë 22 të sëmurë dhe të pamundur informojnë nga KKZ Nagoriçani i Vjetër.

Në raundin e dytë të nesërm  të zgjedhjeve të gjashta lokale në Maqedoni, siç informoi, kryetari i KKZ-së, Dragan Jovanovski të drejtë vote në këtë komunë kanë 3.428 votues të cilët votojnë në 37 vendvotime.

Në komunën e Likovës, sot sipas zëvendëskryetarës të  KKZ-së Olivera Cvetanovska, votojnë 259 të sëmurë dhe persona të pamundur dy persona në arrest shtëpiak.

Siç kumtuan KKZ Likovë, të drejtë vote në zgjedhjet e nesërme kanë 25.070 persona në 36 vendvotime.