Kaloi javë të tëra vetëm me bikini, teksa ishte pjesë e reality show-t “Love Island” dhe duket se ka qenë një periudhë e bukur për Montana Brown.

22-vjeçarja vazhdon te ekspozojë linjat e saj, teksa është fotografuar së fundmi në Maldive, ku bukuria e saj është ndërthurur me ato natyrore të vendit turistik.