ipas informacioneve të KKZ Vrapçisht në raundin e dytë të zgjedhjeve për kryetar komune, në votim kanë dalë 38,7 për qind e votuesve të regjistruar, gjegjësisht 9.835 persona.

Procesi zgjedhor në Vrapçisht po zhvillohet normal dhe pa parregullsi të regjistruara.