Dhjetë persona sot janë arrestuar në juglindje të Francës dhe në rajonin e Parisit nën dyshimin se kanë planifikuar vrasje të politikanëve.

Të arrestuarit janë të moshës nga 17 deri në 25 vjeç.

Arrestimi është në kuadër të hetimit për aktivistët ultra djathtistë.