Në vendkalimin kufitar Deve Bair në kufirin Maqedoni-Bullgari për shkak të frekuencës së rritur të automjeteve, për dalje pritet më shumë se një orë, informoi LAMM.

Në vendkalimet tjera kufitare nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon ngarje të kujdeshme për shkak të intensitetit të rritur të qarkullimit në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit.