Virgjëria është një temë në vete e cila diskutohet shumë shpesh edhe në shoqëri, por edhe më gjerë.

Ndërkohë që në vendin tonë, kjo temë është ende tabu të diskutohet edhe në ambiente me njerëz shumë të afërt, vendet e tjera e kanë tejkaluar këtë “problem”, transmeton lajmi.net

Në Amerikë, është krejtësisht normale që publikisht në intervista të tregohet mosha se kur femrat dhe meshkujt e kanë humbur virgjërinë.

Në një anketë të bërë vajzat e reja kanë treguar se në çfarë moshe e kanë humbur virgjërinë.