Arbana Osmani njihet për stilin e saj goditur, ekstravagant dhe shik, ashtu siç njihet edhe për kujdesin e vazhdueshëm që tregon ndaj flokëve të cilët jemi mësuar t’i shohim gjithmonë në tonalitet e biondes së hijëzuar dhe relativisht të gjata.

Por, ditën e sotme Arbana ka vendosur të  bëjë një ndryshim të papritur: flokë më të errët dhe të shkurtër. Sipas nesh duket shumë mirë dhe i shkojnë. T’i kesh me shëndet, Arbana !