Me diferencë të madhe votash, Cristiano Ronaldo u shpall lojtari më i mirë në botë për vitin 2017. Ai do doli me një superioritet votash nga dy konkurrentët e tjerë Messi dhe Naymar duke fituar 43.16 për qind të votave.

Çmimi i fituar nga Ronaldo nuk befasoi thuajse askënd pasi ishte një gjë e pritshme, por kur sulmuesi portugez u ngjit në skenë kamerat u fokusuan mbi fytyrën e djalit të tij Cristiano Jr.

Në vend që të fokusohej tek babai i tij, Ronaldo Jr nguli sytë e tij për të parë reagimin e Lionel Messit.